Frigör utrymme på hårddisken genom att avinstallera spel eller appar från Xbox One

Om hårddisken blir full kan du avinstallera några spel eller appar du inte använder längre.

Video: Avinstallera och dölj spel och appar på Xbox One

Titta på videon om att avinstallera och dölj spel och appar på Xbox One. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Så här avinstallerar du spel eller appar:

1. På Xbox startsida väljer du Mina spel och appar.
  2. Välj  Spel eller Appar, markera det spel eller den app du vill ta bort och tryck sedan på menyknappen .
  3. Välj Hantera spel eller Hantera app.
  4. Gör något av följande:
    • Välj den plats där spelet eller appen lagras. Välj till exempel Internt om spelet eller appen lagras på Xbox One-hårddisken. Välj sedan Avinstallera alla.
    • Markera spelet eller appen, tryck på menyknappen  och välj sedan Avinstallera.
    • Om du vill ta bort sparade data markerar du filen med sparade data. Tryck sedan på menyknappen  och välj Ta bort sparade data.
  5. Bekräfta borttagningen genom att välja Avinstallera på nästa skärm.