Spelspecifik hjälp för Windows 10

Om du vill ha spelspecifik hjälp, till exempel instruktioner och självstudier, hur du kommer förbi en svår nivå eller tips och tricks, har vi inte den informationen att ge dig. Det är spelets utvecklare som bäst kan hantera sådana frågor, eftersom de kan allt om alla spel de producerar. De kan ge dig support och vägleda dig mot målet.

Om du vill veta vem som utvecklat ett visst spel går du till sidan Windows 10-spel och söker efter titeln. När du har hittat utvecklaren letar du reda på spelets community-sida. Här kan du få den information du söker från spelets utvecklare och andra spelare.

Hjälp med spelköp, tillägg, nedladdningsbart innehåll och virtuell valuta

Om du har problem med att köpa spelinnehåll, till exempel tillägg, nedladdningsbart innehåll eller virtuell valuta, går du till Köpa och installera spel och nedladdningsbart innehåll.

Hjälp med transaktioner i spelet och utlägg i virtuell valuta

Om du behöver hjälp med ett köp i spelet, till exempel att betala med virtuell valuta eller lösa in biljetter du har köpt i paket, läser du sidan virtuell valuta.

Hjälp med ett konto i spelet

Om du har problem med att logga in på ett spelspecifikt konto läser du Inloggningsproblem för konton i spel på Windows 10.