Felsöka nedladdningsbart innehåll på Windows 10

Det finns flera möjliga orsaker till att du har problem med att hitta eller använda nedladdat Xbox Live-innehåll som du tidigare har nått med din Windows 10-enhet:

• Det kan vara ett tillfälligt problem med Xbox Live-tjänsten.
  • Du är inte inloggad på Xbox Live eller så har det uppstått ett problem med din Xbox Live-anslutning.
  • Du försöker ladda ned innehåll som är associerat med ett annat konto eller en annan enhet.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Kontrollera om det finns varningar om Xbox Live-tjänsten

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Användning av inköp och innehåll: körs
2017-10-23T15:53:45.9556150+00:00

Lösning 2: Kontrollera att innehållet är kopplat till det konto du använder just nu

Kontrollera att du är inloggad med kontot som du använde för att köpa innehållet. Problemet kan bero på att du använde ett annat konto när du köpte innehållet.

Kontrollera din köphistorik för Xbox Live online för att bekräfta att du köpte innehållet med det konto som du använder just nu.

Om inte innehållet finns med i inköpshistoriken för ditt konto kan du ha köpt det med ett annat konto. Prova att logga in på din Windows 10-enhet med ett annat Microsoft-konto.

Lösning 3: Kontrollera om ditt innehåll syns i spelet

Innehållet för en del spel visas i själva spelet, så du kanske inte kan se alternativet för att administrera det separat på din Windows 10-enhet eller i Store.

Starta spelet och titta efter tillägg eller nedladdningsbart innehåll när du är inne i spelet. Om du ser att det är tillgängligt kan du använda det i spelet.

Om innehållet inte är tillgängligt provar du att välja alternativet att köpa det. Det kan visa att artikeln är tillgänglig utan kostnad, eftersom du redan äger den.

Om innehållet inte är tillgängligt ska du inte gå vidare med köpet eftersom det kan resultera i en ytterligare debitering av ditt konto. Följ anvisningarna nedan för att kontrollera att köpet visas i köphistoriken.

Lösning 4: Kontrollera att innehållet finns med i din orderhistorik på account.microsoft.com

Om du vill logga in på account.microsoft.com måste du använda det Microsoft-konto som hör till den gamertag du använde när du köpte innehållet.

Om ditt köp finns med i listan under Orderhistorik men inte i fakturerings- eller inköpshistoriken för ditt Xbox-konto kontaktar du Xbox-supporten.

Lösning 5: Kontrollera den plats online där du köpte innehållet

Om innehållet finns med på platsen online som tillgängligt för köp kanske inte ditt köp slutfördes. Försök köpa innehållet igen.