Felet 0x80070070 visas när du installerar Adera: Episodes 1–5

Följande felkod och meddelande visas när du försöker ladda ned och installera Adera: Episodes 1–5:

Can’t download game or episode, error 0x80070070

Det kan innebära att det inte finns tillräckligt med ledigt diskutrymme för att installera spelet.

Lösning

Du löser problemet genom att frigöra lite utrymme på den hårddisk där du försöker installera Adera: Epsiodes 1–5. Information om hur du frigör diskutrymme på datorer med Windows 8.1 eller Windows 8.1 RT finns i Tips för att frigöra diskutrymme på din PC.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x80070070 visas när du installerar Adera: Episodes 1–5" som du läste om eller ett annat problem?