Felsöka Adera: Episodes 1–5 vid grafik- och nedladdningsproblem

Om du har problem med att ladda ned grafik eller uppdateringar till Adera: Episodes 1–5 på Windows kan problemet bero på att en uppdatering inte laddats ned helt och hållet.

Lösningar

Lösning 1: Ladda ned uppdateringar

1. Tryck på Windows-tangenten.
  2. Skriv Windows Update.
  3. Under sökfältet du ser till höger väljer du Sök efter uppdateringar.
  4. På skärmen Windows Update trycker du på knappen Kontrollera nu.
  5. Även om det inte verkar finnas några uppdateringar klickar du på Visa detaljer.
  6. Installera alla uppdateringar som inte har installerats, även de valfria.
  7. Tryck samtidigt på Ctrl+Alt+Delete. En vit ikon visas i nedre högra hörnet. Klicka på den och välj Starta om på menyn.

Om problemet kvarstår kan du behöva avinstallera och sedan installera om spelet.

Lösning 2: Remove and reinstall Adera: Episodes 1–5

1. Startskärmen sveper du nedåt eller högerklickar på Adera: Episodes 1–5 och sedan trycker eller klickar du på Avinstallera.
  2. Tryck eller klicka på Store för att öppna Windows Store.
  3. Tryck eller klicka på Account och sedan på My apps.
  4. Svep nedåt eller högerklicka på Adera: Episodes 1–5 och tryck eller klicka sedan på Avinstallera.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felsöka Adera: Episodes 1–5 vid grafik- och nedladdningsproblem" som du läste om eller ett annat problem?