Problem med nedladdning av Disney Fairies Hidden Treasures

Om du har problem med att ladda ned ett avsnitt av spelet Disney Fairies Hidden Treasures kan du behöva köra Windows Update. Försök med lösningen nedan.

Lösning

1. Tryck på Windows-tangenten.
  2. Skriv Windows Update.
  3. Klicka på Sök efter uppdateringar.
  4. Klicka på Sök nu på sidan Windows Update.
  5. Klicka på Visa detaljer.
  6. Installera alla uppdateringar på listan, även sådana som inte är obligatoriska.
  7. Tryck samtidigt på Ctrl, Alt och Delete. Ikonen Stäng av visas längst ned till höger på skärmen. Klicka på den och välj sedan Starta om på menyn.

Om problemet inte försvinner nu kan du behöva avinstallera och installera om spelet. Du kan även besöka Microsofts support och läsa om problem med nedladdning och installation: Felsöka problem med en app.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Problem med nedladdning av Disney Fairies Hidden Treasures" som du läste om eller ett annat problem?