Fel 0x80072EE2: Kan inte ladda ned spelet Disney Fairies Hidden Treasures eller ett avsnitt av det

När du försöker ladda ned spelet Disney Fairies Hidden Treasures från Windows Store, eller när du försöker ladda ned nya avsnitt av det, får du följande fel:

Fel 0x80072EE2

Det här felet kan uppträda om det blir ett avbrott i uppkopplingen när Windows Update körs.

Lösning

Om Windows Update körs måste du vänta tills uppdateringen är klar innan du kan ladda ned Disney Fairies Hidden Treasures eller ett avsnitt av spelet. Se följande supportartikel från Microsoft, som innehåller mer information om hur du kan lösa problemet: Tillfälliga anslutningsrelaterade fel kan uppkomma när du använder Windows Update eller Microsoft Update.