Fel 0x80072EF1: Kan inte ladda ned spelet Disney Fairies Hidden Treasures eller ett avsnitt av det

När du försöker ladda ned spelet Disney Fairies Hidden Treasures från Windows Store, eller när du försöker ladda ned nya avsnitt av det, får du följande fel:

Error 0x80072EF1

Det här felet kan uppträda om det blir ett avbrott i uppkopplingen när Windows Update körs.

Lösningar

Försök åtgärda felet med följande lösningar:

Lösning 1: Låt Windows Update köras klart

Om Windows Update körs måste du vänta tills uppdateringen är klar innan du kan ladda ned Disney Fairies Hidden Treasures eller ett avsnitt av spelet. Se följande supportartikel från Microsoft, som innehåller mer information om hur du kan lösa problemet: Tillfälliga anslutningsrelaterade fel kan uppkomma när du använder Windows Update eller Microsoft Update.

Lösning 2: Rensa Windows Stores cacheminne

1. Tryck på Windows-tangenten + R eller svep från det nedre vänstra hörnet så att fönstret Kör visas.
  2. Skriv wsreset /n i fönstret Kör och klicka på OK.
  3. Windows Store öppnas och följande meddelande visas:
    Cache för Store har rensats. Du kan nu bläddra bland appar i Store.