Vanliga frågor om Minecraft: Wii U Edition

Den här sidan ger dig svar på vanliga frågor om betaversionen av Minecraft: Wii U Edition.

Obs! Om du vill köpa spelet går du till Nintendo-webbsidan Minecraft: Wii U Edition.

På den här sidan

Varför visas fyrkanter ("□") i mitt Mii-smeknamn i spelet?

Vid spel lokalt visas ditt Mii-smeknamn över din spelfigur. Men om ett tecken som inte stöds, till exempel en japansk hiragana-symbol, används i ett smeknamn visas "□" (fyrkanter) i stället för tecken som inte stöds. Vi förstår att du vill att ditt namn ska visas korrekt, så vi ska försöka åtgärda detta i framtida uppdateringar.

Varför har inte min eManual samma språk som jag valt för spelet?

Vi kommer att lägga till fler eManualer i framtida uppdateringar. Du kan dock hitta en omfattande spelguide inuti själva spelet. På huvudmenyn eller Paus-menyn väljer du Hjälp och alternativ och sedan väljer du Så här spelar du. Då hittar du en mängd information utan att behöva lämna spelet.

Varför kan jag inte se mina Mii-favoritfigurer i spelet?

Det här är ett känt problem och vi kommer att göra en uppdatering så snart vi kan. Det beror troligen på att de Mii-favoritfigurer du använde i spelet togs bort i Mii Maker. Vårt råd är att om du vill komma framåt i Minecraft med en Mii som du har konfigurerat är det bäst att inte ta bort Mii-figuren från Mii Maker, eftersom en borttagning tar bort tillhörande framsteg.

Varför blev mina kompisar som spelade online med mig bortkopplade från mitt Minecraft-spel när jag gick och köpte nedladdningsbart innehåll (DLC) i eShop?

Det här är ett känt problem som vi är medvetna om och vi kommer att åtgärda det så snart vi kan via en uppdatering. Tills dess råder vi dig att köpa nytt DLC innan du börjar spela med dina kompisar online.

Vilken version av Minecraft är Minecraft: Wii U Edition?

När den släpps kommer den här versionen att vara mycket lik 1.6.4 i andra versioner av Minecraft. Som med alla nya versioner av Minecraft måste vi ur utvecklarsynpunkt utgå från en känd version av spelet och sedan uppdatera efter hand. Det kommer vi att göra så länge du fortsätter att spela.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Vanliga frågor om Minecraft: Wii U Edition" som du läste om eller ett annat problem?