Hjälp med State of Decay: Year-One Survival Edition på Windows

State of Decay är ett spel för flera olika plattformar från Undead Labs. Det publiceras av Microsoft Studios. State of Decay finns för Xbox One, Xbox 360 och Windows.

Få hjälp med State of Decay: Year-One Survival Edition

• Besök Steams community-sida om du vill ha hjälp med Windows-versionen av State of Decay.
  • Det finns svar på vanliga frågor på forumsidan Undead Labs.

Spela State of Decay på olika plattformar

Det går inte att spela med andra plattformsversioner av State of Decay.