Så här köper du musik via Xbox Music Store för Windows Phone 7

Obs! Tjänsten Zune är avstängd från och med 15 november 2015. Detta kan orsaka fel om du försöker strömma eller ladda ned innehåll eller uppdatera tjänsten. Det finns mer information i svaren på de vanliga frågorna om nedläggningen av Zune.

Översikt

Du hittar bra låtar, album, poddsändningar med mera att lyssna på i Xbox Music Store och Windows Phone Store. En del material är gratis att spela upp, ladda ned eller provlyssna på, oftast med ett Xbox Music Pass, men de flesta artiklar kan köpas så att du får ett eget exemplar. Köp objekt via din Windows Phone 7.

Köpa musik

1. På menyn Start trycker du på Music + Videos.
  2. Gå till Zune, tryck på Marknadsplats och sedan Musik.
  3. Bläddra åt vänster eller höger, sök genom tillgängliga kategorier eller tryck på Sök och skriv låttiteln, albumtiteln eller artistnamnet.
  4. När du hittat den musik du letar efter trycker du på den och sedan på dess pris. (Du kan också trycka på och hålla i objektet och sedan trycka på Köp.)

Obs! Du behöver inget Music Pass för att köpa låtar eller album. Du kan dock behöva ett Music Pass för att direktuppspela musik. Mer information finns i Om Xbox Music Pass.