Du kan inte acceptera villkoren för Zune-tjänsten

Obs! Tjänsten Zune är avstängd från och med 15 november 2015. Detta kan orsaka fel om du försöker strömma eller ladda ned innehåll eller uppdatera tjänsten.

Översikt

Du kan inte acceptera villkoren för Zune-tjänsten (TOS) när du försöker använda Zune-programvaran.

Orsak

Vanligtvis uppstår detta problem när villkoren för tjänsten ändras eller när du har gjort ändringar i Zune-kontot.

Pröva det här

Försök först följande för att åtgärda problemet:

• Logga ut från alla program och tjänster för Microsoft-kontot (tidigare kallat Windows Live ID) innan du försöker acceptera TOS igen.
  • Se till att du inloggad på ditt Microsoft-konto på rätt sätt. Om du glömt bort lösenordet till ditt Microsoft-konto går du till sidan Återställa lösenordet. Om detta är ett barnkonto ser du till att det har förälders godkännande.

Mer information om föräldrakontroller för Zune finns i Föräldrakontroller för Xbox 360-konsol och Zune Music + Video-programvara

Om du fortfarande inte kan acceptera TOS testar du följande lösning:

Acceptera TOS på Xbox.com

Logga in på ditt Zune-konto på Xbox.com eller på din Windows Phone och se om du kan acceptera villkoren för tjänsten där. Så här gör du:

Xbox.com:

1. Gå till Xbox.com.
  2. När du loggat in accepterar du TOS igen när du ombeds göra det. Om du lyckas, försöker du starta Zune-programvaran och återgår till det du höll på med.

Windows Phone:

Försök köpa någonting på Windows Phone-marknadsplatsen och acceptera TOS där. Så här gör du:

• Tryck på Marknadsplats vid Start och när du hittar ett objekt du kan köpa accepterar du TOS. Om du lyckas, försöker du starta Zune-programvaran och återgår till det du höll på med.

Rensa din Internet Explorer-historik