Det finns mindre ledigt utrymme än förväntat på din Zune-spelare eller Windows Phone 7

Obs! Tjänsten Zune är avstängd från och med 15 november 2015. Detta kan orsaka fel om du försöker strömma eller ladda ned innehåll eller uppdatera tjänsten. Det finns mer information i svaren på de vanliga frågorna om nedläggningen av Zune.

Översikt

När du använder Zune-programvaran på datorn för att kontrollera det totala lagringsutrymmet på Zune-spelaren eller Windows Phone 7 upplever du att det finns mindre utrymme än förväntat.

När du håller muspekaren över den mörkgrå delen av fältet som visar Reserved space and other content, så används mer utrymme än förväntat.

Obs! Avsnittet Reserved space and other content visar nedladdade appar och spel och innehåll som laddades ned från andra datorer och kopierades in till spelaren eller telefonen. Allt annan medieinnehåll som musik, videoklipp och bilder portioneras ut på tillgängligt lagringsutrymme efter typ. Här följer ett exempel som visar musik:

Obs! Tillgängligt utrymme kan variera från de exempel som visas nedan. Diagrammen för tillgängligt utrymme på Zune och Window Phone kan variera något i utseende.

Detta problem kan uppstå pga. en av följande orsaker:

• Du ändrade synkroniseringsrelationen mellan datorn och din Zune-spelare eller Windows Phone 7.
  • Du ändrade synkroniseringsrelationen på en annan dator än din egen. Dessutom, all media som redan finns på din enhet känns inte av eller hanteras inte av Zune-programvaran.
  • Du anslöt din Zune-spelare eller Windows Phone 7 till en annan dator och försökte att synkronisera innehåll från programvaran till din enhet som gäst.
  • Du ändrade synkroniseringsalternativ för enheten från All till Items I choose.
  • Enheten har tilldelats mer reserverat utrymme än du behöver.
  • Du har för många appar eller spel installerade på din spelare eller telefon.