Rapportera felaktig information som finns i Xbox Music Store.

Obs! Tjänsten Zune är avstängd från och med 15 november 2015. Detta kan orsaka fel om du försöker strömma eller ladda ned innehåll eller uppdatera tjänsten. Det finns mer information i svaren på de vanliga frågorna om nedläggningen av Zune.

Översikt

Om du hittar innehåll på Xbox Music Store (även kallat Zune marknadsplats) som inte ser ut eller låter rätt skapar du ett foruminlägg på Microsoft Community som beskriver problemet. När vi ser inlägget åtgärdar vi det omedelbart.

Typer av information att rapportera

Här följer en lista över vilka problem vi kan åtgärda:

• Felskrivningar av artistnamn, albumnamn eller låttitel
  • Fel album, video eller film.
  • Ljudfel (till exempel att låten avslutas för tidigt eller för sent eller att du får fel låt)
  • Felaktiga rättigheter (exempel: du kan förhandsgranska men inte köpa mediainnehåll, du kan köpa men inte förhandsgranska mediainnehåll, du kan hämta men inte strömma innehåll eller du kan strömma men inte ladda ned innehåll)
  • Ett felaktigt utgivningsdatum
  • Problem med filmrecension eller artistbiografi
  • Spår eller album som tilldelats till fel artist
  • Saknade spår eller tillrörd spårlista, till exempel spårordning 1, 3, 2, 5, 4
  • Saknad episod eller tillrörd episodlista, till exempel episodordning 1, 2, 6, 4, 5
  • Felaktig barnklassificering
Så här skapar du ett foruminlägg på Microsoft Community

Obs! Om du vill göra inlägg på Microsoft Community behöver du ett Microsoft-konto. Om du inte har något går du till registreringen för Microsoft-konton.

1. Gå till Zune forums på Microsoft Community.
  2. Längst upp på sidan väljer du Ask a question.
  1. Skriv ditt inlägg och klicka på Ask.
  2. Du kommer till en sida som har en lista med liknande frågor eller kommentarer. Om du vill fortsätta bläddrar du nedåt och klickar på Post your question.

Om det här är första gången du ställer en fråga måste du logga in med ditt Microsoft-konto, skapa ett visningsnamn och acceptera etikettsreglerna.