Nätverksportar som används av Zune

Obs! Tjänsten Zune är avstängd från och med 15 november 2015. Detta kan orsaka fel om du försöker strömma eller ladda ned innehåll eller uppdatera tjänsten. Det finns mer information i svaren på de vanliga frågorna om nedläggningen av Zune.

Översikt

Om du har en router som fungerar som brandväggsenhet eller om du kör brandväggsprogramvara på din dator kanske du behöver konfigurera särskilda nätverksportar i brandväggen så att Zune-programvaran kan kommunicera på rätt sätt.

Om du vill dela media från Zune-programvaran på en dator till en Xbox 360-konsol måste portarna i följande tabell vara tillgängliga.

Port Protokoll
1900 UDP
2869 TCP
3074 TCP/UDP
10243 TCP
10280 UDP
10281 UDP
10282 UDP
10283 UDP
10284 UDP
15740 TCP

Mer information om hur du konfigurerar portinställningar på en brandvägg, router eller gateway finns i dokumentationen för varje enskild enhet.