Skaffa anpassade skal för Minecraft: Pocket Edition

Anpassade skal för dina Minecraft-figurer är nu tillgängliga för Minecraft: Pocket Edition. Du kan ladda ned nya eller lägga till skal du själv har anpassat.

Skapa eller välj ditt skal

På webbplatser som minecraftskinstudio.com finns skal du kan välja bland samt ett redigeringsprogram du kan använda för att sätta en personlig prägel på ditt skal. Du kan antingen välja ett färdigt skal eller skapa ett eget.

Ladda ned skalet till din Windows Phone

När du har skapat eller valt ditt nya skal måste du föra över det till din Windows Phone:

1. På din mobila enhet letar du rätt på alternativet för att ladda ned eller spara på den webbplats där du skapade eller valde ditt nya skal.
  2. Om du uppmanas att öppna eller spara filen väljer du Spara.
  3. Som standard sparas filen i din mapp för nedladdningar. Se till att filnamnet har tillägget .png.

Lägga till ett skal till Minecraft: Pocket Edition

Så här lägger du till ett skal till Minecraft: Pocket Edition och använder det:

1. Starta Minecraft: Pocket Edition.
  2. Gå till Alternativ, som är den nedre högra ikonen på huvudmenyn.
  3. På vänster sida väljer du ikonen Skal och sedan Bläddra skal.
  4. Gå till mappen med nedladdningar (där du sparade .png-filen på din telefon).
  5. Välj det nya skalet för att gå vidare.

Nästa gång du laddar ditt spel eller startar ett nytt kommer din figur att ha det nya skalet.

Felsökning

Om du har problem med att lägga till ditt skal i spelet går du till Minecraft-communityns sida för mer hjälp och information.