Så här använder du Radio på din Windows Phone 8

Anpassa din lyssnarupplevelse

Du använder Radio om du vill skapa anpassade stationer baserat på de artister och den musik du gillar. Så här gör du.

Så här skapar du en Radio-station

1. Tryck på panelen Xbox Music eller på Xbox Music i din app-lista.
  2. Svep åt vänster eller höger till rutan Collection och tryck sedan på en artist, en melodi eller ett album.
  3. Tryck på och håll ned ett objekt och tryck sedan på Create Radio station och till sist Ok.

Om du lyssnar på en melodi kan du också trycka på More (ellipsikonen i skärmens nedre högra hörn) medan du är i rutan Now playing. Tryck på Create Radio station och sedan Ok.

Så här fäster du en Radio-station på din Start-meny

1. Tryck på panelen Xbox Music eller på Xbox Music i din app-lista.
  2. Svep åt vänster eller höger till rutan Collection och tryck sedan på Radio.
  3. Tryck på och håll ned en station och tryck sedan på Pin to start.

Så här tar du bort en Radio-station

1. Tryck på panelen Xbox Music eller på Xbox Music i din app-lista.
  2. Svep åt vänster eller höger till rutan Collection och tryck sedan på Radio.
  3. Tryck på och håll ned en station, tryck på Delete och sedan på Ok.