Hantera din filmsamling med Xbox Video på Windows Phone 8

Översikt

Du kan använda Xbox Video-appen i Windows 8, Xbox Video-webbplatsen eller Xbox Video-appen i Windows Phone 8 för att lägga till eller ta bort filmer i din samling. Ändringarna gäller för alla dina enheter.

Ta bort en film från din samling

Om du raderar en film tas filen bort från din samling, din telefon och i alla andra Xbox-appar. Så här gör du:

1. Tryck på panelen Xbox Video eller på Xbox Video i din app-lista.
  2. Öppna filmen som du vill ta bort.
  3. Tryck på More (ellipsikonen) och sedan på Settings.
  4. Tryck på Remove episode from collection eller Remove video from collection och sedan på Remove.

Återställ dina inköp på din telefon

Så här återställer du tillgängliga filmköp (gäller inte hyrfilmer) på din Windows Phone 8:

1. Från panelerna Collection, New TV, New movies eller Spotlight trycker du på More (ellipsikonen) och sedan Settings.
  2. Tryck på Restore purchases.