Minecraft: Pocket Edition-appen på mobila enheter, hjälp

Minecraft finns nu för en mängd olika mobila enheter (bland annat Windows Phone, iOS- och Android-enheter) och du kan få hjälp på lite olika sätt, beroende på vilken enhet du har.

• Om du vill ha hjälp med Minecraft: Pocket Edition för Windows Phone kan du börja i Windows Phone Store  eller kontakta Xbox-supporten.
  • Om du vill ha hjälp med Minecraft: Windows 10 Edition Beta, Minecraft: Xbox One Edition eller Minecraft: Xbox 360 Edition kontaktar du Xbox-supporten.
  • Om du vill ha hjälp med PC/Mac Java- eller Linux-versionen av Minecraft går du till Mojang-supporten.
  • Om du vill ha hjälp med Minecraft Realms går du till Mojang-supporten.
  • Om du vill ha hjälp med Minecraft: Pocket Edition för Apples iOS-enheter kan du börja i iTunes Store.
  • Om du vill ha hjälp med Minecraft: Pocket Edition för Android-enheter kan du börja i Google Play Store.
  • Om du vill ha hjälp med Minecraft: PlayStation 3 Edition, PlayStation 4 Edition eller PS Vita Edition kan du gå till PlayStation-supporten.

Spela Minecraft mellan enheter och plattformar

Minecraft: Pocket Edition kan spelas med andra enheter som har Pocket Edition i samma nätverk. Det går inte att spela online eller mellan plattformar med Xbox-konsoler eller andra versioner av Minecraft.

Obs! Minecraft: Xbox 360 Edition kan bara spelas med andra Xbox 360-konsoler på Xbox Live, och Xbox One-versionen kan bara spelas online med andra Xbox One-konsoler. Det går inte att spela mellan olika plattformar med Xbox-konsolversionerna eller andra versioner av Minecraft.