Minimera Xbox Music-datakonsumtionen på din Windows Phone 8

Så här undviker du att förbruka din tilldelade datamängd för snabbt

Med mobildata håller du kontakten med resten av världen när du inte använder en Wi-Fi-anslutning, men om du inte är försiktig gör du snabbt av med din tilldelade datamängd när du spelar musik.

Ett sätt att undvika oväntad datakonsumtion är att ställa in Xbox Music för enbart Wi-Fi.

Så här justerar du inställningarna för Xbox Music-appen:

1. Tryck på panelen Xbox Music eller på Xbox Music i din app-lista.
  2. Svep åt vänster eller höger till rutan Collection och tryck på en artist, en melodi eller ett album.
  3. Tryck på More (ellipsikonen i nedre vänstra hörnet) och sedan på Settings.
  4. Ställ Use cellular dataOff.

Obs! Du förhindrar musikströmning genom att ställa Show streaming music in my collectionOff. Du kommer fortfarande att kunna söka i Xbox Music Store och ladda ned spår.