Titta på Xbox-video på Windows Phone 8

När du köper eller hyr en film eller ett tv-program via Xbox Video finns den i din samling och följer med till från skärm till skärm. Du kan titta på Windows 8.1, Windows RT 8.1, Xbox One, Xbox 360, Windows Phone 8 eller video.xbox.com.

Windows Phone 8

Ladda ned appen Xbox Video från Windows Phone Store. Du kan köpa eller hyra videor via den här appen och välja formatet (standardupplösning eller hög upplösning) för att titta på Windows Phone 8.

Köp eller hyr en gång, titta när och var du vill

Du kan hyra eller köpa en film eller ett tv-program på en enhet och sedan titta på en annan med Xbox Video (t.ex. Xbox One, Xbox 360, en dator med Windows 8.1, en surfplatta med Windows RT 8.1 eller en Windows Phone 8) eller på video.xbox.com.

Obs! När du byter enhet måste du logga in med det Microsoft-konto du köpte videon med.

Flyttbara bokmärken

Med flyttbara bokmärken tappar du aldrig bort var du är i en video om du växlar enhet. Du kan börja titta på en köpt eller hyrd video på en enhet och sedan växla till en annan enhet och fortsätta titta där du slutade.