Hjälp med Wordament för Windows Phone

Problem med nedladdningen av spelet

Det går inte att ladda ned Wordament om inte följande krav tillgodoses:

Problem med att ansluta till Xbox Live

Du måste vara ansluten till Xbox Live för att spela Wordament. Om du inte redan har ett måste du skapa ett Xbox Live-konto.

Om du inte kan ansluta till Xbox via din Windows Phone och inte kan använda Wordament ber vi dig notera att Xbox nyligen uppdaterat sina tjänstevillkor. Du behöver eventuellt godkänna de uppdaterade villkoren för att kunna spela. Försök åtgärda problemet med följande steg.

Obs! Det går inte att godkänna ändringar av tjänstevillkoren direkt i spelet. Vi ber om ursäkt för besväret.

1. Välj Spelhubb på din Windows Phone.
  2. Bläddra höger till Xbox Live. Ett helskärmsmeddelande ska visas.
  3. Om meddelandet inte visas trycker du på ellipsen (…) längst ned till höger.
  4. Godkänn tjänstevillkoren.

När du har godkänt tjänstevillkoren kan du logga in på Xbox och spela Wordament igen. Vi hoppas att vi åter får se dig i toppen av resultattavlan snart!

Se till att din telefon tillåter Xbox Live-anslutningar.

1. Välj Inställningar på din Windows Phone.
  2. Bläddra höger till Program.
  3. Välj Spel.
  4. Se till att Anslut med Xbox Connect with Xbox Live har värdet .

Bekräfta att tiden är rätt inställd på telefonen.

1. Välj Inställningar på din Windows Phone.
  2. Rulla ned till Datum och tid.
  3. Ange vilken tidszon du befinner dig i.

Se till att telefonen har den senaste informationen från Xbox Live

1. Välj Spelhubb på din Windows Phone.
  2. Bläddra höger till Xbox Live.
  3. Tryck på ellipsen (…) längst ned till höger.
  4. Tryck på Uppdatera. Xbox Live på din telefon kommer att uppdateras (din avatar och gamertag ska synas).

Kontrollera att du har en stark Internetanslutning.

Du kan komma att behöva en Wi-Fi-anslutning för att spela, beroende på mobilmottagningen i området du befinner dig i.

Har du fortfarande problem med anslutningen?

Om alla nämnda lösningar misslyckas avinstallerar du Wordament, startar om telefonen och installerar Wordament på nytt via webbplatsen Wordament för Windows Phone.