Information och installation av Wordament för Windows Phone

Översikt

Hur ändrar jag mitt namn?

Den nuvarande versionen av Wordament använder din gamertag för Xbox Live som ditt namn. Du kan inte ändra ditt namn utan att även ändra din gamertag.

Hur ändrar jag färginställningarna?

Färginställningarna för Wordament är samma som ditt Windows Phone-tema. För att ändra färger i Wordament, ändrar du accentfärgen och bakgrundstemat på din telefon. Wordament får samma färg samt en komplettarande färg.

Vilka ord kan eller kan inte användas i spelet?

Generellt sett godkänner inte Wordament:

• Dialektalt talspråk
  • Slang
  • Egennamn
  • Förkortningar

Oxford English Dictionary är Wordaments officiella rättsnöre. Utvecklarna av Wordament gör sitt bästa för att utöka spelet med ytterligare språk och välkomnar community-feedback. Du kan skicka feedback på ord som bör eller inte bör kunna användas i spelet på wordament.com.