Felet 8300300B inträffar när du använder appen Windows Phone för datorer för att synkronisera iTunes-musik eller videor till Windows Phone 8

Följande felkod visas när du försöker synkronisera ditt iTunes-musik- eller videobibliotek till Windows Phone 8 med appen Windows Phone för datorer:

8300300B

Lösningar

Försök lösa problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Avinstallera och installera om appen

Avinstallera och installera sedan om appen Windows Phone för datorer och försök sedan igen.

Lösning 2: Återställ standardbiblioteken

Försök att återställa standardbiblioteken och sedan synkronisera ditt iTunes-konto igen.

Obs! Inga data i biblioteken påverkas av den här proceduren.

1. Starta Utforskaren.
  2. Klicka på Bibliotek i rutan till vänster. Om du inte hittar Bibliotek i listan klickar du på Visa på menyn längst upp på skärmen. Kontrollera att kryssrutan Visa bibliotek är markerad på menyn i rutan Navigering.
  3. Välj alla bibliotek (Dokument, Bilder, Musik och Videor), högerklicka och välj sedan Ta bort.
  4. Markera Bibliotek i den vänstra rutan, högerklicka och välj sedan Återställ standardbibliotek.

Biblioteken återställs på detta sätt. Samtliga data i biblioteksmapparna bör nu vara tillgängliga genom Utforskarens bibliotek.

Lösning 3: Synkronisera från Windows-biblioteken

Om du inte kan synkronisera från iTunes-biblioteket men kan göra det från Windows-biblioteken kan du göra detta:

1. Bläddra dig fram till iTunes biblioteksmapp i Utforskaren.
  2. Tryck eller klicka på pilen bredvid Inkludera i bibliotek och klicka sedan på Musik eller Video. Då bör musik eller video läggas till i appen Windows Phone för datorer.
  3. Starta om appen Windows Phone för datorer och försök sedan igen.

Lösning 4: Felsöka synkroniseringsfel

Du kan felsöka synkroniseringsfel mellan Windows Phone och iTunes (Windows) genom att läsa artikeln Rätta till synkroniseringsfel mellan Windows Phone och iTunes.