Felet 0x80151006 visas när du försöker använda Games for Windows Live

Problem

Följande felkod och felmeddelande kanske visas när du försöker använda Games for Windows Live:

Fel: Det går inte att ansluta till Xbox Live. Felkoden är 0x80151006

Det här kan innebära att ditt Microsoft-konto är giltigt men inte associerat med ett Games for Windows Live-konto.

Lösning

Du behöver skapa ett nytt Games for Windows Live-konto. Mer information finns i Konfigurera ett Games for Windows Live-konto.

Om du fortfarande har problem kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken Kontakta oss längst ned på den här sidan.