Felkoden 80070002 visas när du försöker installera Games for Windows Marketplace på din dator.

Obs! Tjänsten Zune är avstängd från och med 15 november 2015. Detta kan orsaka fel om du försöker strömma eller ladda ned innehåll eller uppdatera tjänsten.

Problem

Följande felmeddelande visas när du försöker installera Games for Windows Marketplace på din dator:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Try again later.
Felkod: 80070002

Detta kan innebära att det är något fel på filen Xliveredist.msi som du laddade ned för att installera Games for Windows Marketplace.

Viktigt! Dessa lösningar gäller bara om följande felmeddelande och kod visas på din dator när du försöker installera Games for Windows Marketplace. Om detta felmeddelande visas på din Xbox-konsol söker du efter felet i uppslagsverktyget för felkoder. Läs Det går inte att uppdatera eller installera Zune-programvaran på datorn eller uppdatera programvaran för Zune-spelaren om du ser detta felmeddelande när du försöker installera Zune på datorn.

Lösningar

Lös problemet genom att gå till mappen där du sparade filen Xliveredist.msi och ta bort filen. Ladda sedan ned filen och försök installera igen.

Kontakta Xbox-supporten om det här felet fortfarande visas.