Felmeddelandet “Error: The profile could not be signed in to Live” visas när du försöker logga in på Games for Windows Live

Problem

Följande felkod och felmeddelande när du försöker logga in på Games for Windows Live:

Error: The profile could not be signed in to Live

Det här felet beror på något av följande:

• Datorn är inte ansluten till Internet.
  • Det är ett problem med ditt Microsoft-konto.

Lösning

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

• Lösning 1: Verifiera att datorn är ansluten till Internet
    Kontrollera att datorn är ansluten till Internet genom att öppna en webbplats i webbläsaren.
  • Lösning 2: Kontrollera att du kan logga in på ditt Microsoft-konto
    Du löser problemet genom att kontrollera att du kan logga in på ditt Microsoft-konto. Gör så här:
  1. Logga in på Microsoft-konto.
    Obs! Om du glömt ditt lösenord eller inte kan logga in med ditt lösenord, går du till sidan Återställa lösenordet.
  2. Anteckna alla felmeddelanden som visas.
  3. När du har åtgärdat eventuella fel kontrollerar du informationen för ditt Microsoft-konto. Kontrollera till exempel faktureringsinformationen eller informationen i avsnittet Password and security info.
  4. Logga ut från ditt Microsoft-konto och logga sedan in igen.
  5. Försök logga in på Xbox Live igen.