Anslutningsfel för Games for Windows Live

Symtom för anslutningsfel för Games for Windows Live

Om du får ett fel när du loggar in på Games for Windows Live-marknadsplatsen provar du lösningarna nedan.

Anslutningsfel för Games for Windows Live

Error: Can’t connect to Live

Försök åtgärda problemet med följande:

1. Kontrollera Games Windows Live-tjänstens status.
  2. Försök med lösningarna på den här sidan: Det går inte att logga in på Games for Windows-marknadsplatsen.

Error: Your Live membership is not valid

Om du får det här meddelandet innehåller din profil inte rätt Microsoft-konto eller lösenord. För att lösa det här anslutningsfelet för Games for Windows Live prövar du lösningarna på den här sidan: Det går inte att logga in på Games for Windows-marknadsplatsen.

Error: You were signed out of Live because another person signed in using your account

Om du får det här meddelandet innebär det att du är inloggad på din profil på en annan dator eller Xbox 360-konsol. Du loggas automatiskt ut varje gång du loggar in på Games for Windows Live på en annan dator eller konsol.

Error: Can’t connect to Live. Error code: 0x8015####

Error code

Mer information

0x80150003
0x80151001
0x80151003
0x80151004
0x80151102
0x8015190E

The Live service is not available. Try again later. Check the status of the Games for Windows Live service.

0x80150007
0x8015000B
0x80150010
0x80151000

Games for Windows Live kan inte erhålla en IP-adress från din nätverksenhet. Kontrollera att du har valt rätt nätverksenhet. Du hittar mer information i följande Microsoft Knowledge Base-artikel:
Du har anslutningsproblem när du försöker ansluta till Xbox Live från ett Games for Windows-spel

0x80151006

Ditt Microsoft-konto är giltigt, men inte associerat med något Live-konto. Om du vill registrera dig för ett Live-konto med ditt Microsoft-konto går du till Gå med i Xbox Live.

0x80151007

En uppdatering till Games for Windows Live krävs.

Gå till Game for Windows-marknadsplatsen och klicka på Download.

0x80151103

The Live service is not available to authenticate your Microsoft account. Try again later.

0x80151105
0x8015190D

Ditt konto har stängts av och du kan inte logga in på Games for Windows Live. Mer information om finns i Games for Windows Live-kontoavstängningar.

0x80151106

Antalet Xbox Live-aktiveringar som är tillåtna för den här produktnyckeln har överskridits.