Felsöka Xbox Games på Windows 8 och Windows RT

Om du stöter på problem när du kör Xbox Games på Windows 8 eller Windows RT kan du hitta den information du behöver för att lösa problemen på den här sidan.

Använda spelappen

En exempelskärm från spelappen visar Xbox Games Store.

Spelappen är förinstallerad på Windows 8- och Windows RT-datorer. Om du har problem med att ansluta till Xbox Live eller att köra ett spel kan du testa länkarna nedan för att lösa problemet och fortsätta spela.

Ansluta

Ansluta till Xbox Live från en dator

Läs mer om hur du felsöker anslutningen från din dator till Xbox Live.

Anslut till ditt Xbox Live-konto med Xbox på Windows-spel

Läs mer om hur du ansluter Xbox Live till Xbox på Windows-spel.

Installera och felsöka

Installera spelappen på Windows 8

Ta reda på hur du startar den förinstallerade spelappen på din Windows 8- eller Windows RT-dator och hur du använder den.

Felmeddelandet ”Din dator uppfyller inte minimikraven” visas när du försöker installera ett spel eller en app från Windows Store

Ta reda på vad du gör om ett felmeddelande visas som handlar om att din dator inte uppfyller minimikraven.

Felsöka prestanda- och stabilitetsproblem med datorspel

Lär dig vad du kan göra med datorn för att undvika att ett spel går långsamt eller låser sig. Ta reda på hur du felsöker och åtgärdar prestanda- och stabilitetsrelaterade problem med Xbox-appar på din Windows 8- eller Windows RT-baserade dator.

Felsöka problem med en app

Ta reda på vad du gör om det uppstår problem med en app och hur du kan försöka lösa problemet på egen hand.

Så här hittar du supportinformation för Xbox Games på Windows 8

Xbox tillhandahåller information och support för Xbox Games på Windows 8-titlar som getts ut av Microsoft. Det är inte alla spel som sålts via Windows Store som getts ut av Microsoft och alla spel är inte Xbox Games på Windows 8-titlar.

För allmän support för spel på Windows Live läser du Felsöka prestanda- och stabilitetsproblem i datorspel.

Alla spel från Windows Store innehåller en länk till utgivarens kundsupport. Den här informationen hittar du på fliken Översikt för spelet i Windows Store. Exakt var texten finns och hur den är formulerad beror på utgivaren.

Ett exempel på en översiktsskärm för ett spel med alternativ för att installera, spela, få mer information och nå support

När du hittat spelutgivarens supportlänk klickar du på den för kontakt- och supportinformation.

Betalning och fakturering

Redigera betalningssätt för Windows Store och visa debiteringshistorik

Ta reda på hur du lägger till, uppdaterar eller ändrar betalningssätt för att göra inköp i Windows Store.

Relaterade problem