Felet c00d11cd visas när du använder en Xbox-app på en dator med Windows 8 eller Windows 8.1

Följande felmeddelande och ett av de följande felen visas när du använder en Xbox-app på din dator:

Please try again. If the problem continues, visit www.xbox.com/support to check for guidance.

c00d11cd

x0c00d11cd

Detta kan innebära att du har ett konfigurationsproblem eller ett okänt fel.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Installera och kör felsökaren för Windows Store-appar

Med felsökaren för Windows Store-appar kan du automatiskt identifiera och åtgärda en del problem med Xbox-appar på datorn.

Lösning 2: Kontrollera att du använder rätt dator eller enhet

Se till att du spelar innehåll från den enhet där dina kontoinställningar finns och inte från en annan dator.

Lösning 3: Kontrollera din internet- och nätverksanslutning

Se till att din enhet är ansluten till internet och att du loggat in på appen.

Lösning 4: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-01-18T18:18:01.0031146+00:00

Lösning 5: Kontrollera inställningarna för land/region

Om du har återkommande inloggningsproblem kontrollerar du att datorn befinner sig i samma land/region som ditt konto och startar sedan om appen. Du hittar mer information om hur du ändrar dina inställningar i avsnittet Regionala inställningar för Xbox on Windows-appar.

Lösning 6: Avsluta och starta sedan om appen

Om problemet uppstår när du försöker köpa, ladda ned eller spela upp innehåll, eller efter att du satt enheten i avstängt läge eller viloläge, prövar du följande lösning:

• Avsluta och starta sedan om appen.
  • Kontrollera att du är ansluten till nätverket eller har internetanslutning.

Lösning 7: Sök efter appuppdateringar

Kontrollera om det finns uppdaterade versioner av appen du använder. Gör så genom att öppna appen från startsidan och leta efter ett uppdateringsmeddelande längst upp till höger på skärmen.

Obs! Om du använder roaming kanske du inte kommer åt ditt innehåll. Innehållets tillgänglighet varierar beroende på region.