Felet c00d133c visas när du använder en Xbox-app på datorn

Följande felkod och felmeddelande visas när du använder en Xbox-app på en Windows-baserad enhet:

Can’t access this item because it’s no longer available. Check the URL and try again

c00d133c

Det här felet inträffar normalt när du köper och sedan försöker titta på en film i Film- och TV-butiken. Det här felet kan innebära något av följande:

• Det innehåll du försöker spela upp är inte tillgängligt för närvarande.
  • Ett nätverksproblem hindrar dig från att komma åt innehållet.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

TV, musik och video: körs
2017-05-24T03:00:12.8157678+00:00

Lösning 2: Kontrollera om innehållet fortfarande är tillgängligt

Om du vill vara säker på att innehållet fortfarande är tillgängligt söker du i Xbox Music Store eller Film- och TV-butiken igen. Om du inte kan hitta innehållet är det troligtvis inte tillgängligt längre. Kolla regelbundet för att se om innehållet har blivit tillgängligt igen.

Om du just köpt innehållet provar du nästa lösning.

Lösning 3: Felsöka Xbox Live-anslutningen

Om innehållet är tillgängligt felsöker du anslutningen mellan din Windows-baserade enhet och Xbox Live. Information om hur du gör detta finns i artikeln Ansluta till Xbox Live från en dator.