Regionala inställningar för Xbox on Windows-appar

Översikt

Om du får felmeddelandet "You're signing in with an account that's different from your Windows region. To sign in with this account, please change your Windows region and restart the Xbox Live app" innebär det att det är en platsen inte stämmer mellan din dators regionala inställningar för Windows och de regionala inställningarna för ditt Xbox-konto. Du åtgärdar problemet genom att ändra inställningarna på datorn så att de matchar dem på Xbox-kontot.

Läs igenom den här sidan och lär dig mer om det här felmeddelandet och vad du bör göra.

På den här sidan

Försök med detta

Se till att datorn är inställd på samma land/region som ditt Xbox-konto.

1. Ta förts reda på lands-/regioninställningarna för Xbox-kontot som du vill matcha.
    1. Gå till Xbox.com och logga in på ditt konto.
    2. Tryck eller klicka på My Account och sedan på Billing Contact Information. Du kan komma att få logga in igen för att komma åt den här fakturteringssidan.

Du hittar din plats under Land/Region. Det är den här platsen din dator ska matcha.

2. Ändra sedan lands-/regionsinställningar för din dator.

Om du använder en pekskärm:

1. Från Startmenyn skriver du "control panel."
    2. Tryck på Control Panel graphic.
    3. Från Control Panel-skärmen trycker du på Clock, Language, and Region.
    4. Tryck på Change location under "Region."
    5. Från Region-fönstret trycker du på fliken Location. Din Home location visas nu i den nedrullningsbara menyn.
    6. Välj det land/den region som matchar ditt Xbox-konto.

Om du använder en dator:

1. Från Startmenyn skriver du "control panel."
    2. Klicka på Control Panel graphic.
    3. Från Control Panel-skärmen klickar du på Clock, Language, and Region.
    4. Klicka på Change location under "Region."
    5. Från Region-fönstret trycker du på fliken Location. Din Home location visas nu i den nedrullningsbara menyn.
    6. Välj det land/den region som matchar dina konton.

Vad händer?

Detta problem kan normalt uppstå av följande orsaker:

• Du försöker logga in på appen i ett land eller en region där tjänsten inte är tillgänglig.
  • Datorn du försöker logga in på är inställd på ett annat land/en annan region än landet/regionen för ditt Xbox-konto.

Mer information

De appar som påverkas av det här problemet innefattar Xbox Companion, Xbox Live-spel, musik och video.