Felkod c00d1354 eller x0c00d1354 visas när du använder Xbox-appar på en Windows 8-, Windows 8.1- eller Windows RT-enhet

Problem

Följande felkoder och felmeddelanden kan visas när du använder Xbox-appar på en enhet med Windows 8, Windows 8.1 eller Windows RT.

Obs! Xbox-appar på Windows 8, Windows 8.1 och Windows RT innefattar apparna Games, Music, Video och SmartGlass.

c00d1354
x0c00d1354
Sign in to preview or play this
Can't play

Det här kan bero på en eller flera saker:

• Du är inte inloggad i Windows Store.
  • Du har inte behörighet att komma åt innehållet.
  • Du försöker få tillgång till stötande innehåll från ett barnkonto som inte har behörighet till stötande innehåll.
Obs! Windows Store-innehåll som kategoriseras som stötande är inte tillgängligt för barnkonton om det inte tillåts av föräldrakontot under Trygghetsinställningar. Mer information om säkerhet online och hur du ställer in föräldrakontrollen på din Xbox 360-konsol finns i Ställ in föräldrakontroller för Xbox 360 och Xbox Live. Du kan också visa och ändra föräldrakontrollerna genom att logga in på ditt Microsoft-konto.

Lösningar

• Logga in på Windows Store. Om du får ett meddelande som säger Sign in to preview or play this trycker eller klickar du på Store på Startskärmen eller skrivbordets aktivitetsfält. Du måste vara ansluten till Internet för att öppna Store och du måste logga in med ett Microsoft-konto. Försök sedan samma åtgärd igen.
  • Stäng appen, starta om och försök igen. Stäng appen du använder, starta om den och testa sedan åtgärden igen.
  • Logga in på ett konto som har rätt behörigheter. Om du försöker spela eller förhandsgranska stötande innehåll måste du logga in på ett konto som har behörighet att få tillgång till innehållet.
  • Pröva att köra appfelsökaren. Med appfelsökaren kan du automatiskt identifiera och åtgärda en del problem med appar och butiken.