Felet c00d1355 eller x0c00d1355 visas när du använder en Xbox-app

Problem

Följande felkoder och meddelanden kan visas när du använder en Xbox-app:

c00d1355

x0c00d1355

Can't play. You must be at least 18 years old to preview or play this content

Detta innebär att du kanske använder ett barnkonto som inte har behörighet till stötande innehåll när du försöker få tillgång till innehållet.

Obs! Windows Store-innehåll som kategoriseras som stötande är inte tillgängligt för barnkonton om det inte tillåts av föräldrakontot under Trygghetsinställningar.

Lösning

Se till att du är inloggad på ett konto med rätt behörighetsnivå. Kontrollera att du inloggad på ditt eget konto. Om du ändå får samma fel kontrollerar du ditt kontos behörighetsnivå. Om detta är ett barnkonto kommer du inte att få tillgång till innehållet.

Mer information om trygghetsinställningar och barnkonton och inställningar för kontroll av innehåll finns i Säkerhet och sekretess online för Xbox Live och Zune.

Om felet ändå kvarstår kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.