Felkod c00d1376 eller x0c00d1376 visas när du använder Xbox på Windows-appar

Problem

Följande felkoder och meddelanden kan visas när du använder en Xbox on Windows-app.

c00d1376

x0c00d1376

The terms of service have been updated. Click Terms of Service to read and accept the terms in a web browser, then return to this screen to sign in.

Detta innebär att du behöver godkänna de nya eller uppdaterade tjänstevillkoren.

Lösning

Om detta fel uppstår innebär det att du inte har godkänt de uppdaterade tjänstevillkoren. Se till att du har godkänt nuvarande Användningsvillkor för Xbox-tjänster.

Om felet ändå kvarstår kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.