Åtgärda fel som uppstår i Xbox-appar på din Windows 8-baserade dator

Ta reda på hur du felsöker och åtgärdar prestanda- och stabilitetsrelaterade problem med Xbox-appar på din Windows 8-baserade dator. Den här artikeln gäller:

Om du behöver hjälp med Xbox Music och Xbox Video läser du följande:

Felsökning

Problem med att logga in på Xbox Live

Om du vill ha information om felsökning av Xbox Live-inloggningsproblem läser du följande:

Förbättra prestanda och fördröjning online

Information om felsökning av online- och nedladdningsrelaterade problem finns på Ansluta till Xbox Live från en dator.

Ladda ned viktiga uppdateringar

Se till att datorn har de senaste uppdateringarna för Windows. Se dessutom till att rätt version av DirectX är installerad på datorn. Så här kontrollerar du det:

Uppdatera drivrutiner

Om du har problem med grafik eller ljud kanske du måste hämta nya drivrutiner för dina grafik- och ljudkomponenter. Uppdatera drivrutinerna regelbundet. Även om din maskinvara är ny är det bra att söka efter uppdateringar. Använd följande för att skaffa de senaste drivrutinsuppdateringarna:

• Det enklaste sättet att skaffa de senaste drivrutinerna är att köra Windows Update. Då laddas de senaste Microsoft-certifierade drivrutinerna för din dator ned. Använd den här metoden om du inte är bekant med datorns maskinvarukomponenter.
  • Kontakta din dator- eller maskinvarutillverkare för mer information om de senaste drivrutinerna. Detta är det bästa alternativet för bärbara datorer och minidatorer.
  • Ladda ned en referensdrivrutin för din maskinvara. Detta är det bästa alternativet för avancerade användare och skräddarsydda datorer.