Funktionslista för Xbox on Windows

Funktioner för Xbox på Windows 8.1 och Windows RT 8.1

Xbox SmartGlass

Beskrivning

Med Xbox SmartGlass använder du din Windows 8.1-baserade enhet som en andra skärm och interagerar på ett intelligent sätt med Xbox 360-konsolen1. Det gör att dina enheter fungerar tillsammans för att förhöja din upplevelse av tv-program, filmer, musik, sport och spel. Styr och interagera med det som händer på din tv med enkla rörelser på Windows-enheten.

Obs! SmartGlass kräver Xbox 360 och en Internetanslutning. Information om vilka funktioner som finns tillgängliga i din region hittar du i följande funktionslista för Xbox SmartGlass.

Xbox SmartGlass-funktioner

• Dina enheter fungerar tillsammans på ett intelligent sätt för en ny underhållningsupplevelse2.
  • Styr och interagera med dina favoriter bland tv-program3, filmer4, musik5 och spel6.
  • Ta del av ett brett utbud av interaktiva aktiviteter och nytt innehåll med koppling till det du för tillfället tittar på2.
  • Spela Xbox 360-spel6 på ett nytt sätt använd din Windows 8.1-baserade enhet som en andra skärm bara för dig1.
  • Du växlar enkelt visningen av inköpta tv-program3 och filmer4 mellan din Windows 8.1-baserade enhet och Xbox 360-konsolen6.
  • Med ett Xbox Live-guldmedlemskap (säljs separat) kan du styra webbläsaren från din Xbox 360: navigera, rulla, dra ihop och zooma.
  • Med ett Xbox Live-guldmedlemskap kan du hantera ditt konto, lösa in koder, skriva en webbadress i webbläsaren – allt med enkel textinmatning7 från din Windows 8.1-baserade enhet.
  • Få fylliga, fördjupade detaljer och upplevelser i realtid för utvalda tv-program3, filmer4 och spel6 på Xbox 360.

Funktionstillgänglighet

1 Xbox SmartGlass-upplevelser finns för utvalda spel och Xbox Live-innehåll. Xbox Live-guldmedlemskap och ytterligare kostnader och/eller krav gäller för visst innehåll.

2 Xbox SmartGlass finns i Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Chile, Colombia, Danmark, Finland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Grekland, Hongkong, Indien, Irland, Israel, Italien, Japan, Kanada, Sydkorea, Mexiko, Nederländerna, Norge, Nya Zeeland, Portugal, Ryssland, Saudi Arabien, Schweiz, Singapore, Slovakien, Spanien, Storbritannien och Nordirland, Sverige, Sydafrika, Taiwan, Tjeckien, Tyskland, Ungern, USA och Österrike.

3 Xbox TV Store finns i Frankrike, Italien, Japan, Kanada, Mexiko, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA.

4 Xbox Movies Store finns i Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italien, Japan, Kanada, Mexiko, Nederländerna, Norge, Nya Zeeland, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA.

5 SmartGlass-upplevelser för musik finns i Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italien, Kanada, Mexiko, Nederländerna, Norge, Nya Zeeland, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Turkiet, Tyskland, USA och Österrike.

6 Xbox 360 Games finns i Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Chile, Colombia, Danmark, Finland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Grekland, Hongkong, Indien, Irland, Israel, Italien, Japan, Kanada, Sydkorea, Mexiko, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Polen, Portugal, Ryssland, Saudi Arabien, Schweiz, Singapore, Slovakien, Spanien, Storbritannien och Nordirland, Sverige, Sydafrika, Taiwan, Tjeckien, Tyskland, Turkiet, Ungern, USA och Österrike.

7 Textinmatning är för närvarande begränsat till alfanumeriska tecken.

Xbox Games

Beskrivning

Utforska de nyaste spelen, dina favoritklassiker och exklusiva spel för Windows. Följ din utveckling för spelen du spelar och se hur du står dig i jämförelse med dina kompisar. Dessutom kan du se vad dina kompisar gör och skicka meddelanden till kompisar. Information om vilka funktioner som finns tillgängliga i din region hittar du i följande funktionslista för Xbox Games.

Xbox Games-funktioner

• Upptäck och köp spel och speltillbehör för din dator.
  • Se spelinformation, inklusive tillbehör, achievements, skärmbilder och rankningslistor1.
  • Spelaviseringar meddelar dig när det är din tur och när dina kompisar bjuder in dig till spel.
  • Håll koll på dina spelframsteg och achievements med dina kompisar.
  • Skicka till och ta emot textmeddelanden från dina kompisar.
  • Se vilka spel dina kompisar spelar på sin Windows 8.1-baserade enhet, Windows Phone eller Xbox 3601.
  • Redigera din profil och dina aviseringssignaler.
  • Dela dina spel, achievements och profiler med dina kompisar.

Funktionstillgänglighet

1 Xbox 360 Games finns i Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Chile, Colombia, Danmark, Finland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Grekland, Hongkong, Indien, Irland, Israel, Italien, Japan, Kanada, Sydkorea, Mexiko, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Polen, Portugal, Ryssland, Saudi Arabien, Schweiz, Singapore, Slovakien, Spanien, Storbritannien och Nordirland, Sverige, Sydafrika, Taiwan, Tjeckien, Tyskland, Turkiet, Ungern, USA och Österrike.

Xbox Music

Beskrivning

Xbox Music ger dig all den musik du tycker om i en enkel app. Spela upp och hantera musik från din personliga samling och bläddra och köp låtar från Xbox Music Store. Streama miljontals låtar gratis på din Windows 8.1-baserade enhet. Eller, skaffa Xbox Music Pass och få obegränsad tillgång till musik på alla dina enheter.

Xbox Music-funktioner

• Administrera din personliga musiksamling.
  • Skapa och redigera spellistor med dina favoritlåtar.
  • Importer din spellista från iTunes. Lyssna gratis! Streama miljontals låtar från Xbox Music Store på din Windows 8.1-baserade enhet.
  • Med ett Xbox Music Pass kan du streama din musiksamling från Xbox Music-webbplatsen2.
  • Radio skapar direkt anpassade spellistor baserat på dina favoritartister1.
  • Köp låtar och album som du lägger till i din personliga samling1.
  • Se artistinformation med bilder, biografier, albumlistor och relaterade artister1.
  • Förbättrad bläddring: leta upp musik i din samling genom att zooma ut och in med hjälp av dina fingrar eller musen.

Funktionstillgänglighet

1 Xbox Music Store finns i Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italien, Japan, Kanada, Mexiko, Nederländerna, Norge, Nya Zeeland, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, USA och Österrike.

2 Xbox Music Pass finns i Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italien, Kanada, Mexiko, Nederländerna, Norge, Nya Zeeland, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, USA och Österrike.

Xbox Video

Beskrivning

Med Xbox Video får du de senaste HD-filmerna och TV-programmen på din Windows 8.1-baserade enhet där du enkelt kan titta på dina favoriter var du än är. Hyr och köp nya storsäljande filmer och klassiska favoriter eller titta på avsnitten från de hetaste TV-program från i går kväll. Med Xbox Video får du också direkt HD som du kan börja titta på med en gång. Information om vilka funktioner som finns tillgängliga i din region hittar du i följande funktionslista för Xbox Video.

Xbox Video-funktioner

• Titta på alla dina videor.
  • Hyr eller köp de senaste filmerna på din Windows 8.1-baserade enhet1.
  • Skaffa de senaste tv-programmen dagen efter att de visats2.
  • Titta direkt i HD1.
  • Använd kund- och kritikerbetyg när du väljer program1.
  • Hitta snabbt och enkelt det du söker.
  • Få detaljerad information om dina favoritfilmer1 och tv-program2.
  • Textning finns för många filmer och tv-program3.
  • Växla visning från dator till Xbox 360 med en knapptryckning1,2.

Funktionstillgänglighet

1 Xbox Movies Store finns i Australien, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italien, Japan, Kanada, Mexiko, Nederländerna, Norge, Nya Zeeland, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, USA och Österrike.

2 Xbox TV Store finns i Australien, Frankrike, Italien, Japan, Kanada, Mexiko, Nya Zeeland, Spanien, Storbritannien, Tyskland och USA.

3 Textning finns endast i USA.