Felet 8015D004 uppkommer då du försöker logga in i Xbox Live

Följande felmeddelande och kod visas när du försöker logga in i Xbox Live:

Det går inte att utföra åtgärden just nu. Försök igen senare. Mer information finns på www.xbox.com/support: 8015D004

Detta kan innebära att Microsoft-kontot är blockerat eller inaktivt.

Lösning

Du löser det här problemet genom att bekräfta och, om det behövs, lägga till säkerhetsinformation i ditt Microsoft-konto.

1. Logga in på ditt konto.
  2. Välj Säkerhet.
  3. Välj Uppdatera info. Du kan ombes att ange ditt lösenord igen eller låta oss skicka dig en säkerhetskod så att vi kan vara säkra på att det är du som gör ändringar på ditt konto.
  4. Försök logga in i Xbox Live igen när du har kontrollerat och uppdaterat Microsoft-kontots säkerhetsinformation.
  5. Om du har lagt till ett telefonnummer eller en e-postadress som ännu inte har verifierats visas en länk så att du kan göra det nu.
  6. Om du saknar alternativ e-postadress eller alternativt telefonnummer måste du lägga till minst ett alternativ och följa anvisningarna. Vi rekommenderar två kontaktmetoder ifall en av dem ändras.

Obs! Om du får ett meddelande om att Microsoft-kontot är blockerat följer du anvisningarna om hur du tar bort blockeringen från kontot.