Felet 8015D004 uppkommer då du försöker logga in i Xbox Live

Följande felmeddelande och kod visas när du försöker logga in i Xbox Live:

Det går inte att utföra åtgärden just nu. Försök igen senare. Mer information finns på www.xbox.com/support: 8015D004

Detta kan innebära att Microsoft-kontot är blockerat eller inaktivt.

Lösning

Du löser det här problemet genom att bekräfta och, om det behövs, lägga till säkerhetsinformation i ditt Microsoft-konto. Gör detta genom att logga in på ditt konto, klicka på Mitt konto och sedan klicka på Säkerhetsbevis för Microsoft-konto. Försök logga in i Xbox Live igen när du har kontrollerat och uppdaterat Microsoft-kontots säkerhetsinformation.

Obs! Om du får ett meddelande om att Microsoft-kontot är blockerat följer du anvisningarna på skärmen om hur du tar bort blockeringen från kontot.