Felet ”Sorry, there’s a problem with your billing address” visas när du försöker köpa något på Xbox Live

Följande felmeddelande visas när du försöker köpa något på Xbox Live:

Sorry, there’s a problem with your billing address. Lös det i Inställningar, Konto, Hantera betalningssätt och försök sedan igen.

Detta kan innebära att en del av den faktureringsadress som är kopplad till den betalningsmetod som finns registrerad för ditt Xbox Live-konto inte är korrekt.

Lösning

Försök åtgärda problemet med följande lösning:

1. Gå till Mitt konto.
  2. Logga in med ditt Microsoft-konto om det behövs.
  3. Välj Betalning och fakturering.
picture
  1. Gör något av följande:
    • Välj Hantera betalningsalternativ och tryck eller klicka sedan på Redigera bredvid den betalningsmetod du försöker använda.
    • Välj Ändra faktureringsadress.
  2. Rätta informationen.
  3. Följ anvisningarna om hur du sparar de nya uppgifterna och försök sedan handla igen.