Felet Sorry, there’s a problem with your billing address visas när du försöker köpa något på Xbox Live

Följande felmeddelande visas när du försöker köpa något på Xbox Live:

Sorry, there’s a problem with your billing address. Lös det i Inställningar, Konto, Hantera betalningssätt och försök sedan igen.

Detta kan innebära att en del av den faktureringsadress som är kopplad till den betalningsmetod som finns registrerad för ditt Xbox Live-konto inte är korrekt.

Lösningar

Anmärkningar

Datoranvisningar: Ändra din faktureringsadress

1. Tryck eller klicka på Mitt konto längst upp i högra hörnet på skärmen och logga in.
  2. Tryck eller klicka på Hantera betalningsalternativ.
    Obs! Av säkerhetsskäl kan du eventuellt ombes logga in en andra gång.
  3. Tryck eller klicka på Redigera bredvid det betalningsalternativ som du försöker använda.
  4. Korrigera faktureringsadressen.
  5. Tryck eller klicka på Save och försök sedan genomföra köpet igen.

Anvisningar om Xbox 360-konsolen: Ändra din faktureringsadress

1. Logga in från konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Settings och välj sedan Account.
picture
  1. Välj Manage Payment Options.
picture
  1. Välj det betalningsalternativ du vill uppdatera.
  2. Uppdatera faktureringsinformationen för kreditkortet.
  3. Välj OK och försök sedan genomföra köpet igen.

Om du vill ändra faktureringsnamnet för ditt Xbox Live-konto följer du anvisningarna för datorer ovan.