Du kan inte fylla i föräldramedgivandet när du skapar ett Xbox Live-barnkonto

Problem

Du kan inte fylla i avsnittet för föräldramedgivande när du skapar ett Xbox Live-barnkonto. Om du försöker göra det kommer du hela tiden tillbaka till föregående avsnitt i processen.

Det kan innebära att information saknas eller är felaktig i förälderns eller barnets Microsoft-konto.

Lösning

Du löser problemet genom att kontrollera informationen för båda Microsoft-kontona. Gör så här:

Obs! Om du ombeds ange kreditkortsinformation för validering av föräldramedgivande och du inte bor i USA innebär det något av följande:

• Fältet Land för ditt barns Microsoft-konto är felaktigt ifyllt.
  • Fältet Land för ditt barns Microsoft-konto är tomt.
  1. Kontrollera personuppgifterna för förälderns Microsoft-konto. Gör så här:
    1. Gå till sidan Sign in och logga in med e-postadressen och lösenordet för förälderns Microsoft-konto.
    2. Välj Basic info.
    3. Kontrollera följande information på sidan Personal info:
      1. Birthdate
      2. Gender (valfritt)
      3. Country/region (obligatoriskt)
      4. Postal code (valfritt)
      5. Time zone (valfritt)
    4. Klicka på Save, klicka på förälderns namn i övre högra hörnet och klicka sedan på Sign out.
  2. Kontrollera personuppgifterna för barnets Microsoft-konto. Gör så här:
    1. Gå till sidan Sign in och logga in med e-postadressen och lösenordet för barnets Microsoft-konto.
    2. Välj Basic info.
    3. Kontrollera följande information på sidan Personal info:
      1. Birthdate
      2. Gender (valfritt)
      3. Country/region (obligatoriskt)
      4. Postal code (valfritt)
      5. Time zone (valfritt)
    4. Klicka på Save, klicka på barnets namn i övre högra hörnet och klicka sedan på Sign out.

Obs! I vissa fall kan du inte ändra inställningen för country/region för barnets konto förrän informationen för förälderns konto har kontrollerats. Detta kan till exempel inträffa om country/region för barnets konto angetts till US. Om du inte kan ändra country/region för barnkontot kan du kontakta Xbox Support. Du behöver ha Microsoftkontots e-postadress för både föräldrakontot och barnkontot.