Ändra dina inloggningsinställningar på Xbox One-konsolen

Följ de här stegen om du vill ändra dina inloggningsinställningar, t.ex. begära lösenord när du loggar in.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  1. Välj Inställningar.
  2. Välj Alla inställningar.
  1. Välj Inloggning, säkerhet och nyckel under Konto. Om du har valt att ett lösenord krävs för att ändra inställningarna ombeds du att ange det nu.
  1. Välj Ändra mina inloggnings- och säkerhetsinställningar under Inloggning, säkerhet och nyckel.
  1. Välj något av följande alternativ:
  • Gör det fort, som trolleri. Inget lösenord.
  • Inga barriärer. Inga extra steg för att logga in eller ändra inställningar.
  • Kontrollera att det är jag. Din nyckel efterfrågas.
  • Be om min nyckel. En nyckel krävs för att logga in, köpa saker och ändra inställningar.
  • Lås den. Nyckeln krävs för nästan allting.
  • Anpassa. Välj det här alternativet om du själv vill välja vilka åtgärder som kräver ett lösenord eller en nyckel.