Så här ändrar eller uppdaterar du informationen för Xbox Live-faktureringskontot

Du kan ändra namnet, adressen, telefonnumret eller e-postadressen som hör till ditt Xbox Live-faktureringskonto.

Anmärkningar

• Om du flyttar till ett annat land eller en annan region måste du gå igenom några extra steg när du uppdaterar ditt Xbox Live-konto. Mer information finns i Ändra region för ditt Xbox Live-konto.
  • Om du vill ändra dina betalningsalternativ och använda ett annat betalningsalternativ för ditt konto går du till Ändra ett betalningsalternativ för Xbox Live.
  • Om du har fakturafrågor som rör ditt konto klickar du på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan och klickar sedan på Fakturering och medlemskap.
  • Under Hitta ditt Microsoft-konto hittar du ditt Microsoft-konto och information som rör kontot, t.ex. ditt telefonnummer och din e-postadress.

Lösningar

Datoranvisningar: Ändra kontonamn, adress, telefonnummer eller e-postadress

1. Gå till Microsoft-faktureringskontosidan och logga in med uppgifterna för ditt Microsoft-kontot (e-postadress och lösenord).
    Obs! Om du inte vet inloggningsuppgifterna för ditt Microsoft-konto läser du Hitta e-postadressen eller lösenordet för ditt Microsoft-konto.
  2. Klicka eller tryck på Billing info. Eftersom din faktureringsinformation är känslig kan du ombes tillåta att vi skickar dig en säkerhetskod för att verifiera att det verkligen är du som gör ändringen.
picture
  1. Ange den säkerhetskod du fick och klicka sedan på Next.
  2. På skärmen “Manage your billing profile” gör du de ändringar som behövs och klickar på Save.

Din faktureringsinformation är nu uppdaterad.

Anvisningar om Xbox 360-konsolen: Ändra kontoadress, e-postadress eller telefonnummer

1. Logga in från konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Settings och välj sedan Account.
picture
  1. Bläddra åt höger till Account Management och välj sedan Billing Information.
picture
  1. Ange lösenord för ditt Microsoft-konto och välj sedan Sign In.
  2. Redigera informationen för faktureringskontot och välj Done.

Anvisningar om Xbox One-konsolen: Ändra kontoadress, e-postadress eller telefonnummer

1. Tryck på Menyknappen på handkontrollen.
  2. Välj Settings.
  3. Välj Betalning och fakturering.
picture
  1. Gå till Change billing address.
  2. Ändra din faktureringsinformation. Om du inte vill ändra någon information trycker du på B-knappen på handkontrollen och väljer Next.
  3. Klicka på Save info när du har gjort de ändringar du vill göra. Om du behöver ändra något annat väljer du Make more changes.