Så här ändrar eller uppdaterar du informationen om fakturering för Xbox Live

Uppdatera faktureringsinformationen för Xbox Live Logga in på ditt konto och uppdatera faktureringsinformationen.

Översikt

Du kan ändra namnet, adressen, telefonnumret eller e-postadressen som hör till ditt Xbox Live-faktureringskonto.

Anmärkningar

• Om du flyttar till ett annat land eller en annan region måste du gå igenom några extra steg när du uppdaterar ditt Xbox Live-konto. Mer information finns i Ändra region för ditt Xbox Live-konto.
  • Om du vill ändra dina betalningsalternativ och använda ett annat betalningsalternativ för ditt konto kan du läsa artikeln Ändra ditt betalningsalternativ för Xbox Live.
  • Om du har fakturafrågor som rör ditt konto klickar du på länken Kontakta oss längst ned på den här sidan och klickar sedan på Fakturering och medlemskap.
  • Mer information om hur du hittar ditt Microsoft-konto och information som rör kontot, t.ex. ditt telefonnummer och din e-postadress, finns under Hitta Microsoft-kontots e-postadress eller lösenord.

Lösningar

Anvisningar för nätet: Ändra kontonamn, adress, telefonnummer eller e-postadress

1. Gå till Microsoft-faktureringskontosidan och logga in med Microsoft-kontots uppgifter (e-postadress och lösenord).
    Obs! Läs Hitta e-postadressen eller lösenordet för ditt Microsoft-konto om du har glömt inloggningsuppgifterna för ditt Microsoft-konto.
  2. Klicka eller tryck på Betalning och fakturering.
  3. Klicka eller tryck på Faktureringsinformation. Eftersom din faktureringsinformation är känslig kan du ombes tillåta att vi skickar dig en säkerhetskod. Vi gör det för att verifiera att det verkligen är du som ändrar uppgifterna.
picture
  1. Ange den säkerhetskod du fick och klicka sedan på Nästa.
  2. Gör de ändringar du behöver på skärmen Betalning och fakturering och tryck eller klicka sedan på Nästa.

Din faktureringsinformation är nu uppdaterad.

Anvisningar om Xbox 360-konsolen: Ändra kontoadress, e-postadress eller telefonnummer

1. Logga in från konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Inställningar och välj sedan Konto.
picture
  1. Bläddra åt höger till Kontohantering och välj sedan Faktureringsinformation.
picture
  1. Ange lösenord för ditt Microsoft-konto och välj sedan Logga in.
  2. Redigera informationen för faktureringskontot och välj Klart.

Anvisningar om Xbox One-konsolen: Ändra kontoadress, e-postadress eller telefonnummer

1. Tryck på menyknappen på handkontrollen.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Betalning och fakturering.
picture
  1. Gå till Ändra faktureringsadress.
  2. Ändra din faktureringsinformation. Om du inte vill ändra någon information trycker du på B-knappen på handkontrollen och väljer Nästa.
  3. Klicka på Spara information när du har gjort de ändringar du vill göra. Om du behöver ändra något annat väljer du Gör fler ändringar.