Så här ändrar eller uppdaterar du Xbox Live-kontoinformationen

Översikt

Du kan ändra namnet, adressen, telefonnumret eller e-postadressen som hör till ditt Xbox Live-faktureringskonto.

Lösningar

Noteringar:

Datoranvisningar: Ändra kontonamn, adress, telefonnummer eller e-post

1. Gå till Billing Account Information och logga in med det Microsoft-konto (e-postadress och lösenord) som hör till ditt Xbox Live-konto.

Obs! Om du har glömt e-postadressen eller lösenordet för att logga in på ditt Microsoft-konto läser du Hitta ditt Microsoft-konto.

2. Klicka på profile och sedan på edit profile.
  3. Beroende på dina inställningar kanske du hamnar direkt på profilsidan (om så är fallet hoppar du nu till steg 5) eller på sidan “Hjälp oss att skydda ditt konto” (om så är fallet klickar du på Next eller I already have a code).
picture
  1. Ange den säkerhetskod du fick och klicka sedan på Next.
  2. På profilsidan klickar du på edit profile. Ändra informationen för faktureringskontot och klicka sedan på Save.

Konsolanvisningar: Ändra kontoadress, e-post eller telefonnummer

1. Logga in från konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Settings och välj sedan Account.
picture
  1. Gå till Your Information och välj Billing Information.
picture
  1. Ange lösenord för ditt Microsoft-konto och välj sedan Sign In.
  2. Redigera informationen för faktureringskontot och välj Done.

Om du vill ändra faktureringsnamnet för ditt Xbox Live-konto följer du stegen för dator ovan.