Öppna ditt Microsoft-konto igen

Öppna ditt Microsoft-konto igen Logga in med Microsoft-kontots e-postadress och lösenord om du vill öppna Microsoft-kontot igen.

Om du stänger ditt Microsoft-konto har du möjlighet att ångra dig i 60 dagar. Under den perioden kan du öppna kontot igen. Efter 60 dagar tas ditt Microsoft-konto bort permanent och du kan inte öppna det igen. Mer information finns i artikeln Så här avslutar du ditt Microsoft-konto.

Öppna ditt Microsoft-konto igen

Följ de här anvisningarna om du vill öppna ditt Microsoft-kontot igen:

1. Gå till account.microsoft.com och logga in med e-postadressen and lösenordet för ditt Microsoft-konto.
  2. Du ombeds ta emot och ange en säkerhetskod så vi vet att kontot ska öppnas endast för dig igen. Ditt konto öppnas igen när du angett säkerhetskoden.

Anmärkningar

• All återstående prenumerationstid är tillgänglig för dig, men du kan inte gå tillbaka till den tidpunkt då ditt konto stängdes.
  • Om du stängt av automatisk förnyelse för din Xbox Live-prenumeration måste du aktivera den igen enligt anvisningarna i Så här konfigurerar du automatisk förnyelse av Xbox Live Guld-prenumerationer.
  • Om du har avbrutit några prenumerationer helt och hållet, eller om din prenumerationsperiod har löpt ut, måste du köpa prenumerationen igen.

Din Xbox-profil jämte alla spel, all musik och alla videofilmer som hör till profilen är tillgängliga nästa gång du loggar in på konsolen.

Obs! Om du avbrutit några andra prenumerationer eller tjänster som hör till ditt konto innan du stängde ditt Microsoft-konto kan du behöva återställa dess prenumerationer. Mer information hittar du på supportwebbplatserna för de andra tjänsterna du använder.