Inloggningsfelet "Your account has been suspended due to a problem with your payment option"

Följande felmeddelande visas när du försöker logga in på Xbox Live:

Your account has been suspended due to a problem with your payment option

Det här beror på något av följande:

• Det finns ett problem med faktureringsinformationen för ditt Microsoft-konto.
  • Det finns ett problem med ditt betalningsalternativ. Ditt betalningsalternativ kanske har upphört att gälla. Därför har vi inte kunnat debitera ditt kreditkort eller betalkort.
  • Automatisk förnyelse är aktiverat och ditt betalningsalternativ har upphört att gälla.

När det här problemet inträffar kan du inte logga in på Xbox Live.

Lösning

Du löser problemet genom att kontrollera att faktureringsinformationen är aktuell och korrekt. Så här gör du:

1. Gå till http://commerce.microsoft.com.
  2. Logga in med ditt Microsoft-konto.
  3. Kontrollera faktureringsuppgifterna. Du kan till exempel klicka på Payment options och kontrollera om betalningsalternativet har upphört att gälla. Klicka sedan på Billing info och kontrollera att informationen stämmer överens med den som din bank eller ditt kreditkortsföretag har.
  4. Uppdatera betalningsalternativet eller faktureringsinformationen om det behövs.

Om problemet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten.