Inloggningsfel på Xbox Live: “Your account has been suspended”

Problem

Följande felmeddelande visas när du försöker logga in på Xbox Live:

Your account has been suspended

Detta kan innebära att ditt konto har stängts av eftersom det inte går att debitera ditt kredit- eller betalkort för medlemskapsförnyelsen.

Obs! Du kan inte använda Xbox Live-guldfunktionerna förrän du har betalat förnyelsen av ditt Xbox Live-medlemskap.

Lösning

Information om hur du åtgärdar det här problemet finns i Lägga till eller ändra betalningsalternativ för ett Xbox Live-medlemskap