Logga in
Dela den här sidan

Inloggningsfelet "Your account has been suspended due to a problem with your payment option"

Följande felmeddelande visas när du försöker logga in på Xbox Live:

Your account has been suspended due to a problem with your payment option

Det här beror på något av följande:

• Det finns ett problem med faktureringsinformationen för ditt Microsoft-konto.
  • Det finns ett problem med ditt betalningsalternativ. Ditt betalningsalternativ kanske har upphört att gälla. Därför har vi inte kunnat debitera ditt kreditkort eller betalkort.
  • Automatisk förnyelse är aktiverat och ditt betalningsalternativ har upphört att gälla.

När det här problemet inträffar kan du inte logga in på Xbox Live.

Lösning

Du löser problemet genom att kontrollera att faktureringsinformationen är aktuell och korrekt. Gör så här:

1. Öppna Prenumerationer vid Mitt konto i webbläsaren.
  2. Logga in på det Microsoft-konto som du vill ändra.
    Obs! Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorade konton eller lösningen för förlorade lösenord.
  3. För Xbox Live väljer du den prenumeration som du vill titta på under Betalad med.
  4. Kontrollera att den information som visas stämmer överens med den som din bank eller ditt kreditkortsföretag har.

Om du vill hantera dina betalningar online läser du Hantera dina betalningsalternativ online.

Läs Uppdatera faktureringsinformationen online om du vill uppdatera din faktureringsinformation online.