Logga in
Dela den här sidan

Inloggningsfelet "Your account has been suspended due to a problem with your payment option"

Följande felmeddelande visas när du försöker logga in på Xbox Live:

Your account has been suspended due to a problem with your payment option

Det här beror på något av följande:

• Det finns ett problem med faktureringsinformationen för ditt Microsoft-konto.
  • Det finns ett problem med ditt betalningsalternativ. Ditt betalningsalternativ kanske har upphört att gälla. Därför har vi inte kunnat debitera ditt kreditkort eller betalkort.
  • Automatisk förnyelse är aktiverat och ditt betalningsalternativ har upphört att gälla.

När det här problemet inträffar kan du inte logga in på Xbox Live.

Lösning

Du löser problemet genom att kontrollera att faktureringsinformationen är aktuell och korrekt. Så här gör du:

1. I webbläsaren går du till Subscriptions vid My Account.
  2. Logga in på det Microsoft-konto som du vill ändra.
    Obs! Om du har glömt Microsoft-kontots e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorade konton och lösenord.
  3. För Xbox Live väljer du den prenumeration som du vill titta på under Paid with.
  4. Kontrollera att den information som visas stämmer överens med den som din bank eller ditt kreditkortsföretag har.

Om du behöver uppdatera din faktureringsinformation online går du till Uppdatera faktureringsinformationen online.

Om du behöver uppdatera dina betalningsalternativ online går du till Hantera dina betalningsalternativ online.