Dela den här sidan

Ändra din spelarbild på Xbox 360

Din spelarbild är bilden som dina kompisar och andra spelare kan se i din profil.

På den här sidan beskriver vi hur du ändrar profilens spelarbild genom att använda Xbox 360-konsolen.

Hur du ändrar din spelarbild

Så här ändrar du din spelarbild på Xbox 360:

  1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
Ett finger trycker på den stora Guide-knappen nära mitten på Xbox-handkontrollen.
  1. Välj Xbox Home.
  2. Välj settings och sedan Profile.
  3. Välj Edit Profile.
  4. Välj Gamer Picture.
  5. Välj Change Gamer Picture.
  6. Välj den spelarbild du vill ha bland de bilder som visas.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ändra din spelarbild på Xbox 360" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan