Hur du ändrar din spelarbild i Xbox One

Din spelarbild är bilden som dina kompisar och andra spelare kan se i din profil. Du kan välja en tillgänglig spelarbild eller skapa en anpassad med din avatar.

På den här sidan beskriver vi hur du ändrar spelarbilden för din Xbox One-profil genom att använda Xbox One-konsolen.

Obs! Xbox One kanske inte finns i alla länder.

Hur du ändrar din spelarbild

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till den översta ikonen i guiden och välj Visa profil.
  3. Välj Anpassa profil.
  4. Välj Ändra spelarbild.

Följ anvisningarna nedan och välj en tillgänglig spelarbild, eller skapa en spelarbild genom att använda din avatar.