Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Uppdatera din profil på Xbox One

Här följer några vanliga saker som du kan göra i din profil:

  • Ändra din spelarbild och gamertag
  • Skapa eller göra om din avatar
  • Ändra din profilfärg
  • Lägg till eller ändra din plats och biografi
  • Ändra dina sekretessinställningar
  • Visa som offline

Så här visar du din profil:

  1. Dubbeltryck på Xbox-knappen så att guiden öppnas.
  2. Välj din spelarbild, tryck på A-knappen och välj sedan Min profil.

Där kan du välja vad du vill ändra.

Obs! Om din gamertag skapades åt dig vid första konfigurationen (dvs. du valde inte den själv) kan du ändra den en gång utan kostnad. Därefter kostar det extra för varje ändring.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Uppdatera din profil på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan