Felet ”Your Xbox Live membership information isn't valid” visas när du försöker logga in på Xbox Live

Problem

Följande felmeddelande visas när du försöker logga in på Xbox Live:

Your Xbox Live membership information isn't valid.

Detta kan innebära att din Xbox Live-profil har fjärrskyddats eller -modifierats på Xbox.com. Hitta möjliga lösningar på den här sidan.

Lösningar

Försök med följande lösningar.

• Om din Xbox Live-profil har ändrats: Om din Xbox Live-profil har fjärrskyddats eller -modifierats på Xbox.com löser du problemet genom att ladda ned Xbox Live-profilen till den Xbox 360-konsol där du försöker logga in på Xbox Live. Hjälp finns under Ladda ned, flytta eller ta bort din Xbox Live-profil.
  • Om din Xbox Live-profil inte är lösenordsskyddad: Om du inte har lösenordsskyddat din Xbox Live-profil kan ditt Xbox Live-konto ha manipulerats.