Flytta din Xbox-profil till en annan Xbox 360-konsol med hjälp av ett flashminne eller en minnesenhet

Det kan finnas tillfällen då du vill ta bort din Xbox-profil från Xbox 360-konsolen och flytta den till en annan Xbox 360-konsol. Du skulle t.ex. kunna vilja använda profilen på en kompis konsol.

Du kan flytta Xbox-profilen mellan konsoler på två sätt. Det ena är att ladda ned den till en annan konsol genom att följa anvisningarna i Så här lägger du till eller tar bort en Xbox-profil på Xbox 360.

Ett annat sätt är att använda ett USB-flashminne eller en Xbox 360-minnesenhet. Hur det går till beskrivs på den här sidan. Det finns även information om hur du återställer din Xbox-profil till din egen konsol när du har spelat klart hemma hos kompisen. Så här gör du:

Steg 1: Ta bort din Xbox-profil från din konsol

1. Koppla ett USB-flashminne eller en Xbox 360-minnesenhet (endast Xbox 360-konsol i originalutförande) till konsolen.
  2. Gå till Inställningar och välj sedan System.
  3. Välj Lagring.
  4. Välj Alla enheter.
  5. Välj Profiler och välj sedan din Xbox-profil.
  6. Välj Flytta.

Obs! Xbox-profilen tas bort permanent från konsolen. Du kan flytta tillbaka profilen till din konsol genom att följa anvisningarna i Steg 2.

7. Välj det USB-flashminne eller den minnesenhet som du vill flytta din Xbox-profil till.
  8. När flytten är genomförd tar du bort flashminnet eller minnesenheten från konsolen och flyttar den till den andra konsolen.

Viktigt! När du flyttar din Xbox-profil till en annan konsol kommer du att ombes ange lösenordet för ditt Microsoft-konto. Det här lösenordskravet är till för att skydda ditt konto om lagringsenheten tappas bort eller stjäls. Mer information om hur du lösenordsskyddar din Xbox-profil finns i Hantera dina inloggningsinställningar på Xbox 360-konsolen.

Steg 2: Flytta din Xbox-profil tillbaka till din konsol

När du har spelat klart på kompisens konsol tar du med USB-flashminnet eller minnesenheten hem och kopplar minnet eller enheten till din konsol. Om du vill flytta tillbaka din Xbox-profil till din hårddisk går du tillbaka till Inställningar, väljer System, väljer Lagring och följer sedan anvisningarna.