Logga in
Dela den här sidan

Så här omvandlar du en Xbox 360-offlineprofil till en gamertag

Omvandla din offlineprofil till en gamertag genom att se till att du har ett Microsoft-konto som inte är kopplat till en annan gamertag. Om du inte har ett Microsoft-konto kan du besöka sidan Vanliga frågor om hantering av Microsoft-kontot och ta reda på hur du skapar ett.

Omvandla din offlineprofil till en gamertag

Obs! Den här funktionen är för närvarande inte tillgänglig för barnkonton. Vi arbetar med en lösning. Försök igen lite senare.

1. Logga in på den profil som du vill omvandla från en offlineprofil till en gamertag.
  2. Gå till Inställningar och välj Profil.
  3. Välj Gå med i Xbox Live.
  4. Fyll i ditt förnamn.
  5. Ange e-postadressen för ditt Microsoft-konto.
  6. Ange lösenordet för ditt Microsoft-konto.
  7. Kontrollera informationen på skärmen.
  8. Kontrollera de aktuella sekretessinställningarna.
  9. Läs igenom användningsvillkoren och välj sedan Jag accepterar.

Obs! När du följer de här stegen överförs din gamerscore från din offlineprofil till din Xbox Live-profil.

Relaterade problem