Så här omvandlar du en offlineprofil till en gamertag

Översikt

För att konvertera din offlineprofil till en gamertag kontrollerar du att du har ett Microsoft-konto tillgängligt som inte är kopplat till en annan gamertag. Om du inte har ett Microsoft-konto kan du skapa ett på sidan Hantera ditt Microsoft-konto.

Omvandla din offlineprofil till en gamertag

1. Logga in på den profil som du vill konvertera från en offlineprofil till en gamertag.
  2. Gå tillSettings och välj sedan Profile.
  3. Välj Join Xbox Live.
  4. Fyll i förnamn.
  5. Ange ditt Microsoft-konto.
  6. Ange lösenordet för ditt Microsoft-konto.
  7. Kontrollera informationen på skärmen.
  8. Kontrollera de aktuella sekretessinställningarna.
  9. Se över användningsvillkoren.

När du gått igenom alla steg kommer du tilldelas en gamertag. Du kan ändra den en gång utan extra kostnad genom att följa anvisningarna på sidan Så här ändrar du din Xbox Live-gamertag.