Så här omvandlar du en offlineprofil till en gamertag

Översikt

Konvertera din offlineprofil till en gamertag genom att se till att du har ett Microsoft-konto som inte är kopplat till en annan gamertag. Om du inte har ett Microsoft-konto kan du besöka sidan Hantera ditt Microsoft-konto och ta reda på hur du skapar ett.

Omvandla din offlineprofil till en gamertag

Xbox 360:

1. Logga in på den profil som du vill konvertera från en offlineprofil till en gamertag.
  2. Gå till Settings och välj Profile.
  3. Välj Join Xbox Live.
  4. Fyll i ditt förnamn.
  5. Ange e-postadressen för ditt Microsoft-konto.
  6. Ange lösenordet för ditt Microsoft-konto.
  7. Kontrollera informationen på skärmen.
  8. Kontrollera de aktuella sekretessinställningarna.
  9. Läs igenom användningsvillkoren.

Xbox One:

Du kan förvandla en offlineprofil till en gamertag på Xbox One-konsolen genom att använda lösningen Logga in på Xbox Live på Xbox One och sedan välja Jag har ett Microsoft-konto, men jag behöver skapa en ny gamertag. Följ anvisningarna om hur du skapar den nya gamertaggen.

När du slutfört alla steg tilldelas du en gamertag. Du kan ändra den en gång gratis. Mer information finns i artikeln Så här ändrar du din Xbox Live-gamertag på Xbox 360 eller Xbox One.